maanantai 6. helmikuuta 2012

Kajaani


Olin viikonlopun tanssiryhmän kaa Kaajaanissa, Kajaani tanssii -koreografiakatselmuksessa ja oli ihan sairaan kivaa! Perjantaina tultiin kaikki tanssikoululle hakemaan esitysvaatteita ja huomattiin yllätykseks, että katosta oli valunut paljon vettä just siihen kulmaukseen lattiasta missä meidän paidat oli. Noh sitten tungettiin likomärät paidat autoon ja menoks. Kajaaniin kesti noin 4,5h, mutta onneks matkaseura on parasta!

Kajaanin koreografiakatselmus on vuosittain järjestettävä tapahtuma, johon tanssiryhmät hakevat paikkaa ja tänä vuonna 144:stä teoksesta 42 pääsi. Meidän tanssikoululta, Cooma Dance Academyltä pääsi kaksi ryhmää eli Beat, ryhmä jossä mää tanssin, ja Cooma Dancers. Tänä vuonna Cooma Dancersit saivat kunniamaininnan ja 600e! Go Dancers:)

 Oli kivaa nähä tanssijoita ja koreografioita eri kaupungeista ja oli tietysti kivaa itekin tanssia. Kerrankin oli täydelliset valot ja iso lava:) Saatiin paljon hyvää palautetta ja oli huipuin viikonloppu pitkään aikaan! Lauantaina ajeltiin takas, syötiin hyvin ja fiilikset oli huipussa Oli ihana ja inspiroiva matka, kiitos Beat!!


Hukassa? - Cooma Dance Academy, Beat


Konflikti - Cooma Dance Academy, Cooma Dancers
♥: Crystal

2 kommenttia:

  1. Tää blogi on tosi kiva! Noi kuvat on tosi ihania!! (::

    Löysin tänne Demin kautta, liityin sun lukijaksi, liityppäs säkin mun blogin lukijaksi osoitteessa http://mmilya.blogspot.com :)

    VastaaPoista

kommentoi !