maanantai 19. maaliskuuta 2012

Maanantai kuvinaAamulla nousin sängystä klo 9.13. Luonnollisesti, muhun iski maailman pahin – joka-aamuinen – vaatekriisi, joka kesti suunnilleen lähtöön asti. Söin aamupalan ensimmäiset vaatteet päällä, kunnes kävelin peilin kautta huoneeseeni vaihtamaan ne. Sitten hampipesulla totesin että mulla on aivan kamala paita päällä, mutten löytänyt huoneesta mitään sopivaa – ei ihme, melkein kaikki vaatteet oli kasassa lattialla – ja hyörin koko loppuaamun viskellen vaatteita ympäri huonetta todeten, etten omista yhtäkään hienoa vaatekappaletta. Lopulta mun oli pakko valita jotain ja löysin Vilman hylkäämän huputonhuppari-asian, jonka se oli jättämässä kirpparille jonkun siivottavaksi, kun sitä ei siltä ostettu. 
Meidän talon hissi on niin hidas, että siinä neljän kerroksen aikana ehtii helposti kaivaa kameran esiin ja ottaa kuvan. Tän jälkeen melkein myöhästyin linkistä, jolla melkein myöhästyin koulusta.
Sitten hirveessä lumisateessa kotiin.
Jaa sieltä tanssimaan. 
Joku mummeli tossa vieressä nauroi ja selitti jotain kesäkuvista kun me siinä taiteiltiin itselaukaisimen ja pyörän tarakan kanssa. 
Nyt, 7h herätykseen, miten mä aina onnistun?

Heippa!
♥: Miranda

2 kommenttia:

kommentoi !