torstai 17. toukokuuta 2012

paljain varpain

Moi! Mun bloggerin kuvatila täyttyi enkä oo pystynyt lisäämään tänne kuvia kahteen viikkoon. Nyt rakas ystäväni Vivian opetti käyttämään ImageShack:ia ja nyt on jeee. Ylläoleva kuva on äitienpäivältä, kun oltiin perheen kanssa piknikillä, ja semmonen mies jäätävän hienolla kamerallaan ja objektiivillaan otti meistä kuvia. Tää on jostain syystä ainut niistä, joka suostui tunkemaan kaikkien vaiheiden läpi blogiin asti. Jouduin lisäämään sen facebookin kautta ja hullun hyvä laatu meni sit siinä -,-. Noo leikitään et ajatus hienosta kuvasta on tärkein..

Sitten tiistaina mentiin vivianin kans piknikille kirkkopuistoon. Sillon oli ehkä joku 16°c ja ihmiset tuijotti farkut jalassa ja nahkatakit päällä. Mut oli oikeesti ihan lämmin. Sen jälkeen käytiin hm:llä ja ostin:

---
Tänään harkkojen välissä oli viis tuntia, niin mentiin Lutakon rantaan vilman ja vivianin kanssa. Eka oikee kesäpäivä, 21°C! Oon ollu paljain varpain aamusta iltaan! :)
Toiset uudet bikinit on noi pinkit joita lainasin vivianille. Ostin ne hm:ltä viidellä eurolla.
hehhee hyödynsin uutta lainaan saatua zoom-objektiivia :D kiitos johannes! toivottavasti kukaan ei haasta mua oikeuteen
Illemmalla alko sataa kunnolla ja ah harkkojen jälkeen oli niin ihanaa kävellä märällä asvaltilla hiukset märkinä ja vaatteet mutta oli silti niin lämmin. Ja tuoksu niin hyvältä. Rakastan kesää!

♥: Miranda
4 kommenttia:

kommentoi !