torstai 14. kesäkuuta 2012

JEEE

Paljon tapahtumia, paljon kuvia, vähän tekstiä. Oltiin viime pe-su tampereella showtanssin sm-kisoissa. Sijoitus oli 14/31 mikä oli musta sikahyvin koska oltiin aikuisten sarjassa (16-29 ja oon 14). Nukuttiin omenahotellissa ja tutustuttiin pariin hotellinaapuriin. Sitten olin kaverilla Vammalassa su-ma. Tykkään niiden talosta.


Tiistaina olin Nean kanssa. Otettiin vähän kuvia Harjulla ja menin sitten yöksi Nealle ja katsottiin Vettä elefanteille -leffa, joka oli ihana!


Torstaina mentiin Annan ja Crystalin kanssa katsomaan Suomen kansallisoopperan kesäkiertueen esiintymistä lounaispuistoon. Esitys oli kyllä niin huippu, ja vielä ilmaisena! Saatiin vielä Minna Tervamäen nimmarit!! Jee :D

♥:Miranda

8 kommenttia:

  1. oijoijoij ihania kuvia noi balettikuvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hii, ne on kyl suurin osa Crystalin ottamia mutta kiitos :)

      Poista
  2. ihania kuvia kaikki! oot tosi kaunis:)

    http://a-nnan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Hei kiitos kun jaksoit Demissä täytellä sen mun superpitkän blogikyselyn niin huolellisesti, mielelläni annan palautetta kiitokseksi! :)
    Mä en ehkä etsi ihan näin kuvapainotteista blogia (en halunnu siinä kyselyssä kuitenkaan rajata mitään pois, koska halusin antaa erilaisille blogeille yhtäläiset mahdollisuudet), mutta tykkäsin kyllä siitä, että täällä ei ole niitä massakuvia sipsipusseista ja muumimukeista, mitä tuntuu nykyään joka blogissa olevan. Erityisesti muuten tykkäsin tässä postauksessa noista kuvista, missä sulla on pinkki mekko. :) Banneriin keksisin ehkä vielä jotain uutta, samoin blogin tausta on mun mielestä vähän liiankin pelkistetty, mutta makuasioitahan nämä ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa, huippua että vaivauduit kommentoimaan kun meitä vastaajia oli niin paljon! Joo, ulkoasua vois olla hyvä vähän muutella ja bannerin aijonkin vaihtaa mahd. pian. Se on kamala :D
      Kiitos vielä, you made my day:)

      Poista
  4. oi miten ihana blogi ja ihania kuvia! :)
    käy kattoo munki blogi ja jos tykkäät nii liity toki lukijaks;
    laura-welcometomylife.blogspot.com

    VastaaPoista

kommentoi !