torstai 22. joulukuuta 2011

Mistä sun joulufiilis on tehty?
Vihdoin mulla on joulufiilis! Semmonen aito joulufiilis, sellanen et haluu laittaa punaset vaatteet, leipoo pipareita ja nukkua siskojen kaa siskonpedissä joulukuusen vieressä:) Pelkäsin jo et mun joulufiilis tulee vasta jouluaattona, mutta onneks se tuli aikasemmin:) Fiilistelin jo viime viikolla joulua kun laitettiin jouluvalot parvekkeelle, mut ne kesti about kaks päivää ja sammu.. siinä meni se ilo. Mut nyt oon kuunnellu koko aamun joululauluja ja jeee.

Eilen ostin siskoille joululahjoja, paketoin ja tänää oli tarkotus mennä kaverille, mutta musta vähän tuntuu et haluun jäädä kotiin ja syödä, löysäillä ja kattoa Geishan muistelmat leffan. Jouluna meillä katotaan ihan hirveesti leffoja. Eilen mietittiin isin kaa et miten ehitään kattoo kaikki mitä halutaan! Listalla olis Kaikki Harry Potterit, Narniat, Taru Sormusten Herrasta- trilogia, Ylpeys ja Ennakkoluulo ja muut Jane Austen leffat + kaikkia muita yksittäisiä leffoja. Taitaa käydä niin et katotaan yks päivällä ja yks illalla::)

Joululomalla me pelataan siskojen ja isin kaa myös paljon Monopolia. Se niin kuuluu jouluun. Muutama tunti päivässä Monopolia ja muah<3

Tänään haetaan varmaan joulukuusi jaja sit täällä kotona onki jo paljon joulusempaa! JEE! 

Noista asioista on mun joulufiilis tehty, mistä sun?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoi !