sunnuntai 4. joulukuuta 2011

mukajokujoulukuu

Yks päivä tulin koulusta kotiin ja ajattelin että siellä ei ole ketään tai ainakaan alakerrassa, koska oli niin hiljasta, ja suurin osa valoista oli pois. Ajattelin, että ah ihanaa olla kerrankin yksin! Voin ottaa hyvää ruokaa ja hyvää musiikkia ja lukea cosmoa sängyllä.  Kävelimpä sitten iloisesti huoneeseeni ja sieltä mun pikkuhuonetta kohti, jossa yllättäen oli valot. Avasin oven, ja näky oli tämä:
Siinä noi kaks kivaa possua mun sängyllä kera suolan ja ketsupin (:
Ja nyt random kuvia.
Tänään oli lagisunnuntai. Heräsin kello 11.36, kun harkat oli 11.00-12.30. Jeajea. Riensin siis tanssimaan ja sen jälkeen oon istunu ja öö istunu. Huomenna koitan saada itteni ylös aikaisin ja pinkaista Centrum-kirpparille kello kymmenen ostamaan farkut jotka sieltä tänään löysin, mutta multa puuttui 55 senttiä. Ostan siis ne, samasta pöydästä kuin ostin perjantainakin farkut. Niistä näkyypi kuvia luultavasti seuraavalla postauskerralla. 
Tajusinpas tässä muuten just että en oo edes maininnut, että mulla ja Vilmalla on kirppispöytä Centrumilla! Pöytä 84, tulee ensimmäisena vastaan kun sinne tulee. Sinne siis jos halajatte(:

Mutta nyt pistän itteni nukkumaan, palaillaan joskus tässä jonkun kiintoisamman postauksen parissa, öitä!
♥:Miranda
peeäs,
me Crystalin kanssa opittiin kaikenlaista uutta Bloggerista tässä äsken (okei kaks tuntia sitten) ja muuteltiin pikkusen pikkusia jutskuja. Ehdottomasti huikaisevin uudistus on sivun alla oleileva fisupalkki. Siellä ui kaloja, kymmenen iloista ja nälkäistä kalaa (jotka näyttää kyllä nuijapäiltä), ruotsin väreissä! Niitä voitte syöttää naputtelemalla siihen alueelle mustia ruokapapanoita, jos mieli tekee. Sitten voitte katsella, kun fisut rientää niitten papanoiden luokse.

peepeeäs,
jos joku teistä huimasta 17 hengen lukimäärästä haluaa ehdottaa postausideoita, niin otan niitä ilolla vastaan! En tee Dear Santa -postausta koska en osaa tehdä joululahjalistaa, muttaaa kaikkea muuta saa ehdotella! Kiitoos(:

peepeepeeäs,
tänään on neljäs-oikeastaan-viides päivä joulukuuta, eikä mulla ole kalenteria. Ei joululahjalistaa, ei joulukalenteria, ei lunta. Aikamoinen joulumieli siis :(

peepeepeepeeäs,
käykääpi tsekkaamassa Helmin blogi ja jouluarvonta!

OIkeesti inhoon noita pppppppppppps-juttuja ku kaikki tekee mutta se nyt vaa meni noi. 
Tulipas tästä pölinäpostaus. Nyt meen ihan oikeesti nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoi !