torstai 5. heinäkuuta 2012

4th of July

Keskiviikkona oli Amerikan itsenäisyyspäivä ja meijän ystäväperhe kutsui meidät kylään kakulle. Katarinann huoneen vaatekaapista löytyi yllätyksenä ihana kaverini Milla (toinen vasemmalta), joka oli just tullut kuukauden matkalta Unkarista, hiukset vaalenneina ja iho ruskettuneena!

En voinu jäädä sinne pitkäksi aikaa juttelemaan, vaan lähdin loikkimaan kohti Ainolan kesäteatteria, jossa Tanssiteatteri Kramppi esitti teoksen Romeo ja Julia. Katseluseurana oli entinen tanssikaveri Tiia Oli ihana nähdä Tiiaa pitkästä aikaa kunnolla! Tykättiin molemmat musikaalista tosi paljon, se oli huippu! Heti sen jälkeen olisin halunnut mennä kiipeilemään lavasteissa kun se näytti niin kivalta, harmi vaan mulla oli hame. Meen kyllä todellakin katsomaan sen vielä uudestaan!

Illalla mentiin vielä Lauran kanssa pihalle koikkeloimaan ja ottamaan vähän pikselimössökuvia.

♥:Miranda

8 kommenttia:

 1. Kivoja asua näytti olevan sulla joka postauksessa! :) sulla on muuten kiva nimi, joskus pienenä halusin olla saman niminen:D

  VastaaPoista
 2. Tykkään banneristasi paljon! Se on tosi kiva! Ja kuvat ovat isoja ja ihan hyvänlaatuisia! :) Itse en tykkää kovinkaan paljon kun taustavärinä on joku kuva, koska siitä näkyy aina vain niin vähän. Mutta eipä paljon moitittavaa löydy jatka samaan malliin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoskiitos! Joo, oon vähän samaa mieltä tosta taustasta, mutta en oo oikein löytänyt muunlaistakaan taustaa, josta tykkäisin. Muttaa kiitos paljon kommentista :)

   Poista
 3. Ihana blogi! :) http://maailmamyynnissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. ihana blogi !! jään lukijaksi :)

  VastaaPoista

kommentoi !