maanantai 9. heinäkuuta 2012

en pointe

Veeran mökillä juostiin hullussa kaatosateessa, syötiin herkkuja, saunottiin, pelättiin ukkosta, uitiin, katsottiin leffaa, lakattiin kynsiä, tapettiin hyttysiä... Oli kivaa. Mutta ei siitä sen enempää.

Nyt seuraa tanssiromaani, jos ei aihe kiinnosta yhtään, kannattaa lukeminen lopettaa tähän:)
Niinkuin jotkut lukijoista saattaa mahdollisesti tietää, aijon syksyllä mennä takaisin balettitunneille, joita oon tässä ikävöinyt kaksi vuotta. Nyt kesälomalla mun siis piti treenata tosi paljon varsinkin kärjillä, että pärjään sitten syksyllä samassa ryhmässä missä olin sillon kaksi vuotta sitten.
Toukokuun 24. päivä mun varpaalle kävi pieni tapaturma koulun jalkapallossa kun mulla ei ollut kenkiä.. Se sattui aika paljon mutta ei todellakaan sillain kun esim murtuessa. Mun jalkapöytä teipattiin enkä sen jälkeen oikeestaan edes huomannut sitä, oli kaksi näytöstä ja sm-kisat joissa tanssin ihan normaalisti. Siihen ei sattunut ikinä paitsi jos se kolahti johonkin pöydän kulmaan (okei eli aika usein)..
Kunnes laitoin kärkitossut jalkaan. Nousin pari kertaa kärjille, mut otin heti ne pois jalasta koska varpaaseen sattui niin paljon. Vasta sitten huomasin että – kuten seuraavassa kuvassa näkyy – mun oikea nilkka ei oikein ojennu, koska se varvas on siinä tiellä tai jotain.
Nyt vaan ärsyttää ja masentaa ja suututtaa kun en voi treenata kunnolla, kun pelkään että se varvas murtuu tai jotain. Vaikka toisaalta aina ne tossut on mua sattunut, nyt vaan aika paljon enemmän..
Vois kans vähän venytellä, kun kerran balettifiiliksissä ollaan. Kiitos, jos jaksoit lukea, öitä!


♥:Miranda

4 kommenttia:

  1. Voi miranda niin ihanaa jos nyt sitten ollaan kerranki yhessä baletissa! Ja hei ei sun ees tarviis treenata noin paljoo kun oot oikeesti niin hyvä ja noi sun nilkatki näyttää tosi hyviltä :) Tulee huono omatunto kun ite oon vähän repsahtanut just vaikka venyttelyssä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo hei soile et tiiäkkää kui huono oon kärjillä, toi mitä nois kuvissa teen on suunnilleen eniten mitä osaan! ja en ees oo treenannu paljo yhtään, nyt vasta kokeilin toisen kerran sen jälkeen ku se varvas meni. Ja nii mullaki on huono omatunto ku en oo tehny oikei mitään :D vivi ja vilma ja nea ja samuli ja pantsu ja kaikki vaa lenkkeilee ja venyttelee ja kaikkee. Ja Anna oli sanonu et mun pitää tehä kesällä paljon releveetä (:D) vaikka se ei nähny mua kärjillä! Mut nii jee sit meit on neljä coomaopistolaista! :)

      Poista

kommentoi !